Grønt Hold

Beskrivelse

Tempo: 6.30 til 7.00 (enkelte træningspas er lidt hurtigere end 6.30) 
Grønt Hold er for motionsløberen, som gerne vil have sin træning i rimelige faste rammer. Løbeturene er for os ensbetydende med socialt samvær, og at der er plads til grin og snak. Vi bakker op og hjælper hinanden, når der er brug for det. 
Træningen tilrettelægges så den tilgodeser den enkelte løber bedst muligt, og sådan at der er mulighed for at forbedre sit løb. 
Vi træner så dem der ønsker det, kan deltage i løb fra 5 km til halvmarathon. 
Træningen består af forskellige former for intervaltræning, bakketræning, tempoløb og meget langsomt løb. På løbeturene holder vi enkelte pauser undervejs. 
Vi træner 3 gange om ugen, to hverdage og en lørdagstræning. Hverdagstræningen er af en times varighed. Lørdagstræningen er altid en længere langsom tur i skoven ca 2 timer. 

Træningstider

Mandag og onsdag 18:00 - ca. 19:00

Lørdag kl. 10:00 - ca. 11:30

Vi mødes foran Multihallen ved Indgang 2 ved Aarhus Atletik og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11, 8000 Aarhus C. Der er mulighed for omklædning i de udmærkede omklædningsfaciliteter i Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Her er også bad og sauna.

Vis på kort

Øvrige informationer

Grønt Hold er organiseret som en del af løbegruppen "Eriks Hold", sammen med Orange Hold, Gult Hold, Blåt Hold og Sort Hold.

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.