GRØNT HOLD

Vi bakker op og hjælper hinanden, når der er brug for det - løbeturene er for os ensbetydende med socialt samvær, og at der er plads til grin og snak

Hvor langt løber vi?

I hverdagen (mandag og onsdag) varer træningen typisk ca. 1 time - inkl. evt. aktiviteter og pauser undervejs på turen. i weekenden (lørdag) løber vi ofte en lang og rolig tur, med muligheder for at korte ned undervejs - her er varigheden op til 2 timer og der løbes i skoven.

Hvor hurtigt løber vi?

Vi løber oftest i et tempo der ligger mellem 6.30-7.00 min pr. km, dog vil nogle træninger være en smule hurtigere. Træningen består af forskellige former for intervaltræning, bakketræning, tempoløb og meget langsomt løb. På løbeturene holder vi enkelte pauser undervejs. 

Hvor løber vi?

Vi mødes ved Aarhus Atletik- og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11. Herfra løber vi oftest ud i Marselisborgskoven, Kirkeskoven, Mindeparken. Trænerne sørger for gode ruter til dagen træning.

Hvornår løber vi?

Vi træner 3 gange om ugen: Mandag og onsdag mødes vi kl. 18.00, mens vi lørdag starter op kl. 10.00. 

 

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.