Grønt Hold

Beskrivelse

Tempo: 6:30-7:00

Grønt hold vægter social og effektiv løbetræning, og det at vi er en løbegruppe. Derfor er der plads til træning, hvor der bliver snakket på kryds og tværs, og også til træninger hvor der bliver gået til den. Løberne på holdet er både nye og mere rutinerede motionsløbere. Vi træner for at få motion, frisk luft, og undgå at få skader. Vi træner tempo- og bakketræning jævnligt krydret med lidt intervaltræning når dette er relevant.
Der bliver trænet mod fælles eller individuelle mål på distancerne 5 km til Halvmarathon. På hverdagstræningerne løbes der i ca en time ( 8 til 9 km). Lørdag løber vi en længere ture på 1½ time til 2 timer.

Træningstider

Mandag og onsdag 18:00 - ca. 19:00

Lørdag kl. 10:00 - ca. 11:30

Vi mødes foran Multihallen ved Indgang 2 ved Aarhus Atletik og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11, 8000 Aarhus C. Der er mulighed for omklædning i de udmærkede omklædningsfaciliteter i Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Her er også bad og sauna.

Vis på kort

Øvrige informationer

Grønt Hold er organiseret som en del af løbegruppen "Eriks Hold", sammen med Orange Hold, Gult Hold, Blåt Hold og Sort Hold.

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.