Aarhus Atletik- og Løbeakademi (Marselisborghallen)

Hallen er nu fornyet, har fået nyt navn og er klar til brug

Det fælles centrum for Aarhus 1900 Atletik og Løb er fremover vores flotte nye rammer på Havreballe Skovvej, hvor alt nu samles.

Den oprindelige atletikhal er kraftigt renoveret og frisket op, og alt andet er nybygget, større, bedre og flottere end i ”gamle dage”.

Der er kommet nye faciliteter til som kontorer, café, styrketræning og multisal, og det hele er nu officielt indviet – tirsdag den 3. december – med deltagelse af samarbejdspartnerne Aarhus Kommune og Salling Fondene.

Efter flere års forberedelser og et års intensivt byggeri stod hallen færdig i oktober 2019, og både atletikhallen og omklædningsrum er taget i brug – både til daglig træning for alle medlemmer fra børn over motionsløbere og walkere til atletikeliten, som også kommer fra andre klubber og i regi af Elitekraftcenter Vest, og til afholdelse af Kamstrup Nytårscuppen.

Siden oktober er tingene stille og roligt skredet fremad – ikke mindst takket være alle de medlemmer, der arbejder med køkken, planter, indkøb, klubstruktur, aflåsning osv. Vi er ikke helt i mål endnu og er i gang med at tegne de sidste streger omkring håndtering af adgang til styrkelokalet og kredsløbslokalet., men åbningstiderne ser foreløbig ud som herunder.

Vedrørende booking af hallen og aflysninger – se Facebook eller kontakt Lars Nielsen på: larsnielsen@mymacmail.com