Bliv godt klædt på til dit første halvmaraton

31. januar 2015 22:06 , af Jesper Nothlev

Godt Nytår til alle fra Audi Challenge Aarhus Halvmarathon

 

Vi har taget hul på forberedelserne til dette års udgave af Audi Challenge Aarhus Halvmarathon, og glæder os allerede rigtigt meget til at se jer allesammen, når det igen går løs den 6. september.

 

Det er tiden for nytårsforsætter og nogle af disse går måske på at træne til og gennemføre et halvmaraton. Måske sidder der også nogen med drømmen om at løbe et halvmaraton, som føler sig usikre på hvordan de skal gribe det an, og derfor ender med at droppe idéen, fordi det simpelthen synes for uoverskueligt.

Dem vil vi meget gerne hjælpe...

 

“Fra 10 km til halvmaraton” kalder vi initiativet, som har til formål at hjælpe løbere, der kan løbe 8-10 km, med at træne til, at kunne gennemføre et halvmaraton.

 

Vi vil tilbyde: basal træningslære, træningsplaner og fællestræninger - alt sammen med fokus på at gennemføre et halvmaraton.

Fællestræningerne vil være med tempo holdere, så alle kan få løbet de vigtige lange ture med kyndig guidning i fantastisk selskab :-)

 

Invitation til intromøde vil blive slået op på facebook inden for kort tid, så følg med på vores facebook side https://www.facebook.com/aarhushalvmarathon og del gerne med alle jeres facebook løbevenner. Nærmere info følger også her på siden.

 

Plan for forløbet (med forbehold for ændringer) ser således ud:

 

Torsdag den 19. februar  Intro møde

Søndag den 8. marts       Fællestræning 11 km

Søndag den 12. april       Aarhus Run 10 eller 15 km

Lørdag den 9. maj           Fællestræning 13 km

Lørdag den 6. juni          Fællestræning 13 km

Søndag den 5. juli           Fællestræning 16 km

Søndag den 9. august    Fællestræning 16 km

 

Søndag den 6. september Audi Challenge Halvmarathon

Vi glæder os til at se jer!