Royal Run 2022

Royal Run blev første gang afviklet i 2018 i forbindelse med Kronprinsens 50-års fødselsdag. Her deltog 70.500 i de fem Royal Run-byer – Aarhus var en af dem. Det blev besluttet at gentage succesen året efter, ikke som fødselsdagsfejring, men som kronprinsens årlige – og aktive møde med danskerne. Royal Run blev afholdt i Aarhus både i 2018 og 2019, og efter et par års pause vender løbet nu tilbage til Aarhus d. 6. juni 2022.


Vi er i Aarhus 1900 Atletik og Løb teknisk arrangør og glæder os helt vildt til at løfte opgaven med den stærke forening, vi har bag os. Arrangementet omfatter 17.500 startnumre, en masse tilskuere og derudover +600 frivilligopgaver! Det bliver en kæmpestor opgave for foreningen, og vi håber derfor, at mange af jer allerede nu vil sætte kryds i kalenderen d. 6. juni samt dagene op til og lige efter.

Hvilke opgaver er der som frivillig?

Vi får brug for en masse forskellige kompetencer i forbindelse med afviklingen - alt fra opstilling over væskedepot til nummerudlevering og meget mere - og er du helt ny i det at være frivillig, sikrer vi at du bliver hjulpet godt på vej. ALLE kan være med!
Spred endelig budskabet til venner, bekendte og familie, så vi kan få samlet et fantastisk hold! 

 

Har du spørgsmål?

Er du i tvivl om du skal være med til den fantastiske folkefest som frivillig, eller blot har spørgsmål vedrørende arbejdsopgaver, så skriv til frivilligkoordinator, Emilie på frivilligroyalrun@1900al.dk

Vigtige datoer

Der er brug for frivillighjælp i dagene fra d. 3.-7. juni

Allerflest hænder skal bruges på selve løbsdagen d. 6. juni

Vagterne er af max 4 timers varighed.

Som tak for indsatsen inviteres alle, der har hjulpet til Royal Run, med til en stor frivilligfest i efteråret 2022. 

LÆS MERE OM LØBET OG KØB DIT STARTNUMMER HER.