Træningsgrupper i Løbeafdelingen

Løbeafdelingen består af en række forskellige træningsgrupper. Grupperne dækker over et bredt spekter fra hyggeløberen til den seriøse supermotionist. Tempi fra omkring 7:00 min/km til 4:00 og typiske træningsdistancer fra 5 km og op til 20-30 km, så der rigtig god mulighed for at finde den gruppe der passer lige netop dig. Herunder finder du en beskrivelse af de 5 største grupper.

Arnolds Høns

Vi er 150 - 200 løbere, fra ca. 18 - 70 år, 60% kvinder og 40% mænd. Til træningen kommer ca. halvdelen, lidt på skift, for at træne; sjovt, seriøst, socialt og varieret.
Det sociale element er vigtig på Hønseholdet
Der er 4 grupper, opvarmningstempoet spænder fra 5:45–7:00 min/km. Grupperne træner efter det samme løbeprogram.
Dele af træningen består i at lave forskellige typer intervaller. OG, hvis man ønsker at blive hurtigere og løbe længere, er dette en god måde at træne på.  - Alle kan deltage i træningen selv om man ikke er interesseret i at deltage i motionsløb.
Kom og få en positiv løbeoplevelse.
"Det er lysten der driver værket". 
.
Træningstider
Mandag og onsdag: kl. 17:45
Lørdag: kl. 10:00
Start: ved Marselisborghallen, Aarhus Atletik- og Løbeadadami

Kontakt
Arnold Mac Hansen - Mobil: 28 68 19 40

Eriks Hold

Vi er ca. 150-200 løbere på Eriks Hold, som er inddelt i 6 hold, som træner i forskellige grundtempi fra omkring 7:00 og op til 5:00 og hurtigere. Vi er løbere der vægter det sociale højt, og snakken går gerne lystigt, når luften ellers er til det på træningsturen. På Eriks Hold finder du også løbere på tværs af holdene, som har en forkærlighed for trailløb og de lidt mere utraditionelle løbeoplevelser. Træner du op til halv eller hel marathon, så finder du også lidelsesfæller på Eriks Hold. Du er velkommen til at møde op ved Aarhus Atletik- og Løbeakademi og prøve at løbe en tur med os.

Træningstider
Mandag og onsdag kl. 18:00
Lørdag kl. 10:00

Kontakt

Erik Pedersen
Mobil: 5194 0852
Mail: je-p@stofanet.dk

Teampuls

Vil du træne målrettet, har du måske et personligt mål, så har du klikket rigtigt ind. Eller vil du "bare" gerne træne lidt sjovt, seriøst og lidt hårdt, så er du også meget velkommen. Vi starter fra Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Er du ikke helt begejstret for de mange interval-træningsdage, men søger en god basis grund-kondition, bør du tage en snak med en af trænerne. Der vil sandsynligvis være mulighed for alternativ træning disse dage.

Træningstider
Mandag og onsdag kl. 18.00
Lørdag kl. 10.00.

Kontakt

Steen Østergaard
Mobil: 3092 0446

Kick

LIFESTYLE, SPEED, TEAM SPIRIT, SIMPLY RUNNING og CHALLENGE ...er filosofien og livsånden i Kick. Løb er det centrale i gruppen, men vi tillægger stor betydning, at alle føler sig velkommen og som en del af gruppen. Vi løber i Marselisborg Skov og tror på bredde-træning i form af tempoture, intervaller, lange ture, core-træning, yoga-udstrækning, styrke- og tekniktræning. Alt sammen er kimen til at forbedre løbestilen. Vores løbetempo er tilpasset træningen/ personen, men den varierende fra 3:30-5:30 min. pr. km. Den daglige træning, som guides af erfarne coaches, er i perioder målrettet diverse løbeevents i ind- og udland. Lige fra 5/10K løb på den jyske hede, til både halv- og helmarathon i Berlin, København, Amsterdam, Hamborg, Barcelona, Paris m.m. Alderen i gruppen spænder fra 22-52 år og ca. ligelig fordelt på begge køn. Vores sociale fællesskab i gruppen er vigtig og vi lægger vægt på fælles arrangementer uden for løb.

Træningstider
Mandag og onsdag fra 17:55
Lørdag fra 9:55

Kontakt

Demi
Mobil: 2637 1805

Hennings Hårde Hunde (HHHH)

HHHH er 1900´s ældste løbegruppe – grundlagt i midten af 1990´erne. Det er en mandeløbegruppe bestående af ca. 50 personer, hvoraf 30-35 træner året rundt. Der er tilknyttet to hurtige og målrettede kvinder til gruppen. Gruppen består af løbere i alderen 25 til 63 med fleste i 40´erne. Hundene er ambitiøse løbere, hvoraf mange hører til blandt de bedste i deres aldersgruppe på landsplan. Målet med træningen er at være hård og give mange kilometer i benene. Træningen skifter efter årstiden i forhold til, hvilke løb der er i kikkerten. Der løbes alle distancer. Hundene har ikke et officielt hierarki med trænere i spidsen, men beslutter i fællesskab, hvad træningen skal være. Det sociale sættes højt med mange fælles arrangementer hen over året. Du skal være velkommen!

Træningstider
Mandag og onsdag kl. 16.45, fredag kl. 15 
Lørdag kl. 13. Plus det løse.

Kontakt

Jan Wadsholt
Mobil: 3033 3812