Aarhus Halvmarathon

Startskuddet lyder søndag d. 4. september 2016 kl. 11.00 ved Viby Stadion

Er du til en flad rute med få sving, smuk natur og glade mennesker? Så er Aarhus Halvmarathon lige noget for dig. Gengangere holder af ruten, idet man både ser det charmerende byliv i Aarhus centrum, og de smukke omgivelser omkring Brabrandssøen. Desuden er ruten utrolig løbevenlig, hvilket gør løbet ideelt til førstegangsløberen, eller den der ønsker at sætte PR.

 

Prisen for at deltage er 300 kr., og får dette får du en lækker løbe t-shirt, en velfortjent medalje når du kommer i mål, samt små goodies.

 

ml

 Foto: snc-foto.dk

Under løbet

Har du mål om at nå en bestemt tid, kan du følge efter en af vores søde fartholdere, der er markeret med tidsballoner, de vil guide dig gennem løbet i stabilt tempo.  

  
 fartholdere  Vandt
 Foto: snc-foto.dk  Foto: snc-foto.dk
After Running

Målområdet omkring Viby Stadion giver rig mulighed for at komme dig over løbet på en hyggelig måde.

 

mlomrde
   Foto: snc-foto.dk
Løbsbeskrivelse

Løbet skydes igang fra Viby Stadion, hvorefter turen går ind gennem det centrale Aarhus, idet Musikhuset, Rådhuset og Aros passeres. Herefter fortsættes der gennem Vestergade og ud til det skønne område ved Brabrand sø, inden målet nås ved Viby Stadion.

Aarhus Halvmarathon giver således alle løbere mulighed for at opleve Aarhus på en anderledes måde, med en rute, der er både smuk og løbevenlig.

Ruten er lagt som en rundstrækning, og er opmålt af Dansk Atletik Forbund (DAF).

 

Undervejs
Foto: snc-foto.dk
Rutekort
Rutekort