Dyrk Atletik i Aarhus 1900 Atletik og Løb

Senior Atletik, 18+

Atletik for 18 år og opefter. Her finder du træningsgrupper og relevant information om vores seniorafdeling i atletik.

Børn & Unge Atletik

Atletik for alderen 6-17 år. Her finder du informationer om træningsgrupper, værdier og meget mere.

Atletik i Aarhus 1900 Atletik og Løb

I Aarhus 1900 Atletik og Løb har du mulighed for at dyrke atletik i alle aldre og niveauer. Vi tilbyder i seniorregi træningsgrupper inden for disciplinerne sprint, spring, kast, mellem-/langdistanceløb og mangekamp.

For ungdommen har vi en lang række træningsgrupper, hvor man kommer rundt om de fleste discipliner i overensstemmelse med principperne fra Alders Relateret Træning (ATK), som er grundstenen i dansk talentudvikling og idræt for børn og unge.

 

Senior Atletik

På seniorområdet finder man træningsgrupper indenfor alle discipliner – fælles for dem alle er, at trænerkvaliteten er i top, og at der i flere af grupperne er et højt sportsligt niveau og høje ambitioner. Man kan læse meget mere om de enkelte træningsgrupper under Senior Atletik.

Atletik for Børn & Unge

Hos 1900 Atletik og Løb finder du atletikgrupper startende med 6-9 års-alderen og hele vejen op til senior- og mastersalderen. Grupperne er præget af stor mangfoldighed, og alle kan deltage i træningen. Fællesskabet og den gode oplevelse er i højsædet – både i den daglige træning og når vi afholder sociale arrangementer, tager på fælles ture til stævner eller den årlige sommertur. For at se en model for ungdomsarbejdet tryk her

 

Elite Kraft Center Vest

Aarhus 1900 Atletik og Løb spiller en vigtig rolle som en af de større klubber i Dansk Atletik og har også status af ”Elite Kraft Center Vest” – det vil sige, at man her finder stærke forbindelser til forbundet og kan søge hjælp og sparring om udviklingen i atletikken. Desuden udspringer forbundets decentrale talentindsatser i Vestdanmark herfra.

 

En Klub med Værdier og Traditioner

Aarhus 1900 Atletik og Løb er en gammel klub og har mange stolte traditioner. Således har klubben i mange år stået bag store og flotte resultater på den nationale og ikke mindst internationale atletikscene. Men dette har altid været med baglandet i ryggen og en stolt tradition om at stå sammen i foreningen – om man er medaljetager ved OL eller motionsløber, så hjælpes vi ad! Det udspringer af de tre grundlæggende værdier i foreningen, på hvilke dagligdagen er bygget:

Kvalitet - Mangfoldighed - Engagement