Medlemsadgang i Aarhus Atletik- og Løbeakademi

Fra den 1. oktober 2021 udvider vi vores medlemstilbud i Aarhus 1900 Atletik og Løb til også at inkludere fri adgang til styrke- og cardiofaciliteterne for Basis-medlemmer og Senior Atletik-medlemmer.

Adgangen til Akademiet justeres også, så medlemmer af Aarhus 1900 Atletik og Løb, der har anskaffet sig en adgangsbrik, reelt kan benytte de mest anvendte lokaler mere eller mindre døgnet rundt.  

Herunder finder du de rammer, der er gældende fra den 1. oktober 2021:

Normale åbningstider

Der vil fortsat være almindelige åbningstider, hvor der, primært gennem Foyer 1, er offentlig adgang til Akademiet. Alle medlemmer har her fri adgang til de lokaler, der typisk benyttes: omklædning, toiletter, Café klubhuset og balkon inde/ude.

Adgang til styrke- og cardiofaciliteterne er også muligt for Basis- og Senior Atletik-medlemmer. Det kræver dog en adgangsbrik, da lokalerne er aflåste.

Mødelokaler og køkken er aflåste og kræver booking for at kunne benyttes.

 

Udenfor de normale åbningstider

Udenfor normal åbningstid vil Akademiet være aflåst, men som medlem med en gyldig adgangsbrik har du adgang til de mest anvendte lokaler, og begge indgangsdøre giver med gyldig adgangsbrik adgang til bygningen.

Alarm:

Følgende lokaler vil dog udenfor de normale åbningstider være med tilsluttet ALARM: Administrationen, mødelokale 1, styrke- og cardiofaciliteterne samt køkken.

Medlemmer med adgang til disse lokaler skal derfor benytte deres alarmkode til at slå alarmen fra i det aktuelle lokale, ligesom de skal slå alarmen til igen, når de forlader lokalet. Slår man ikke alarmen fra, vil åbning af døren starte alarmen, og sikkerhedsfirmaet blive adviseret og rykke ud. Dette koster et markant gebyr, medmindre man hurtigt frakobler alarmen og kontakter firmaet telefonisk og oplyser det rette kodeord til dem.

Der vil også være skiltning om dette på døren til de aktuelle lokaler.

 

Medlemmers bestilling af adgangsbrik

Er du medlem af Aarhus 1900 Atletik og Løb, kan du bestille en adgangsbrik, der giver dig den beskrevne adgang til Akademiet mere eller mindre døgnet rundt.

Dette gør du via linket nedenfor, brikken koster 250,- i depositum, og efter kodning af brikken (kodes i kontortiden tirsdag og torsdag) vil du kunne afhente den på kontoret i Aarhus Atletik- og Løbeakademi (på 1. sal til venstre når du kommer op ad trappen fra Foyer 1).

Bestil brik

 

Vejledning i aktuelle alarmer, alarmkoder, kodeord og ”hvis noget går galt” udleveres sammen med din adgangsbrik, når du henter den.

Åbningstider i Arhus Atletik- og Løbeakademi:

Mandag 9:00-21:00
Tirsdag 9:00-20:00
Onsdag 9:00-21:00
Torsdag 9:00-20:00
Fredag 9:00-18:00
Lørdag 8:30-14:30
Søndag 8:30-14:30

 

Der vil altså ikke være alarm på lokalerne i disse tidsrum. Kommer du udenfor åbningstiden, er det vigtigt at være opmærksom på alarmsystemet - du skal bruge en talkode, både når du går ind og alarmen begynder at tælle ned, og når du forlader lokalet igen.