Blåt Hold

Beskrivelse

Tempo: 6.00-6.45

Blåt er primært et hold som løber for at holde sig i form og fordi vi synes det er hyggeligt at have selskab på løbeturen. Ind imellem deltager vi nogle at klubbens tilskudsløb, at have et start nummer på maven er ikke højeste priortet. Vi løber på hverdage ca 10 km og om lørdagen lidt længere.
Vi forsøger at lave varieret træningspas som både kan indeholde intervaltræning, tempo løb, pandelampeløb, trail i skoven og på stranden, trappetræning og udholdenhedstræning. 
Holdet er glad for kaffe og hygge efter træningen.

Træningstider

Mandag og onsdag 18:00 - ca. 19:00

Lørdag kl. 10:00 - ca. 11:30

Vi mødes foran Multihallen ved Indgang 2 ved Aarhus Atletik og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11, 8000 Aarhus C. Der er mulighed for omklædning i de udmærkede omklædningsfaciliteter i Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Her er også bad og sauna.

Vis på kort

Øvrige informationer

Blåt Hold er organiseret som en del af løbegruppen "Eriks Hold", sammen med Orange Hold, Grønt Hold, Gult Hold og Sort Hold.

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.