GULT HOLD

Er du social, og ønsker du at træne op til at løbe et løb, så er de gule løbere lige dig!

Hvor langt løber vi?

Som regel har vi et løb i kikkerten, som vi træner op til. Det kan være de lidt længere distancer f.eks. halv/helmarathon.Vi deltager ofte i løb sammen og tager det som ekstra træning fremfor konkurrence. I hverdagene løber vi lidt kortere ture - ofte varer træning ca. 1.15 time med forskelligt indhold (rask løbetur, hyggetur eller intervaller). Om lørdagen løber vi typisk en længere tur - 15km+ i let og jævnt tempo.

Hvor hurtigt løber vi?

På gult hol dløber vi typisk et tempo mellem 5.45-6.30 min/km. 

Hvor løber vi?

Vi mødes ved Aarhus Atletik- og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11. Herfra løber vi oftest ud i Marselisborgskoven, Kirkeskoven, Mindeparken. Trænerne sørger for en god rute til dagens træning - vi prøver nyt med jævne mellemrum og kan godt finde på at starte andre steder i byen i ny og næ.

Hvornår løber vi?

Gult hold træner fælles tre gange om ugen: Mandag og onsdag stævner vi ud kl. 18.00, mens vi om lørdagen sætter i gang kl. 10.00.

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.