Gult Hold

Beskrivelse

Tempo 5.45-6.30

Er du social, og ønsker du at træne op til at løbe et løb, så er de gule løbere måske lige dig.Vi hygger os med løb og det sociale samvær på løbeturene, der bliver snakket meget undervejs.
Som regel har vi et løb i kikkerten, som vi træner op til. Det kan være et halv/helmarathon.Vi deltager ofte i løb sammen og tager det som ekstra træning fremfor konkurrence.
Mandag og onsdag løber vi typisk i en 1.15 time - hvor vi spænder mellem en rask løbetur, hyggetur eller intervaller.
Lørdage er planen typisk mindst 15 km. - langt og langsomt.
Ruterne er varierede - vi prøver at finde på nyt med jævne mellemrum - af og til starter vi andre steder i byen.

 

Træningstider

Mandag og onsdag 18:00 - ca. 19:15

Lørdag kl. 10:00 - ca. 11:30

Vi mødes foran Multihallen ved Indgang 2 ved Aarhus Atletik og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11, 8000 Aarhus C. Der er mulighed for omklædning i de udmærkede omklædningsfaciliteter i Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Her er også bad og sauna.

Vis på kort

Øvrige informationer

Gult Hold er organiseret som en del af løbegruppen "Eriks Hold", sammen med Orange Hold, Grønt Hold, Blåt Hold og Sort Hold.

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.