HOLD FAIR

Hold - FAIR - Arnolds Høns, er det sociale element utrolig vigtigt.

Hvor langt løber vi?

På HOLD FAIR løber vi typisk mellem 8-12 km i hverdagene, mens vi i weekenden løber en smule længere - oftest 10 km eller derover med muligheder for at korte ned undervejs.

Hvor hurtigt løber vi?

Holdet har et opvarmningstempo der ligge romkring 6.00-6.15 min/km. Træningen består af forskellige former for intervaltræning, bakketræning og tempoløb - tilrettelagt, således at den tilgodeser den enkelte løber bedst muligt. Programmet sørger for, at træningen er progressiv, og at alle derved har mulighed for at forbedre sit løb.

Hvor løber vi?

Vi løber oftest i Marselisborgskoven, Fløjstrupskoven, Mindeparken og i vinterhalvåret i omkringliggende villakvarterer.

Hvornår løber vi?

Vi løber tre gange om ugen hele året rundt. Mandag og onsdag  starter vi kl. 17.45 med en varighed på ca. 50 - 80 min. Lørdag mødes vi kl. 10 og løber en længere rolig tur. Trænerne sørger for ruten og for, at træningen bliver sjov, seriøs, social og varieret.

Alle dage mødes vi ved Aarhus Atiletik- og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11.

 

 

 

 

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.