HOLD FAST

Hold - FAST - Arnolds Høns, er det sociale element utrolig vigtigt.

Hvor langt løber vi?

på HOLD FAST løber vi typisk 10-12 km i hverdagene, mens lørdagsturen ofte er en smule længere - 15km og opefter. Gruppen deltager gerne i løb fra 5km og helt op til ½- og helmarathon - men selvom man ikke har mod på dette, så er man meget velkommen!

Hvor hurtigt løber vi?

Vores opvarmningstempo er ca. 5:45 min./km med små pauser. Træningen består af forskellige former for intervaltræning, bakketræning, tempoløb og tilrettelægges således at den tilgodeser den enkelte løber bedst muligt. Programmet sørger for, at træningen er progressiv, og at alle derved har mulighed for at forbedre sit løb.

Hvor løber vi?

Vi mødes ved Aarhus Atletik- og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11. Herfra løber vi oftest ud i Marselisborgskoven, Kirkeskoven, Mindeparken. I vinterhalvåret, hvor de lyse timer er få, løber vi ofte ud i områder med gadelys i de omkringliggende villakvarterer. Det er trænerne der sørger for ruten og for, at træningen bliver sjov, seriøs, social og varieret.

Hvornår løber vi?

Vi løber tre gange om ugen hele året rundt. Mandag og onsdag starter vi kl. 17.45 og med en varighed mellem ca. 50 - 80 min. Lørdag mødes vi kl. 10 og løber en længere rolig tur - her vil der ofte vær emulighed for at løbe kortere/længere efter behov og lyst.

 

 

 

 

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.