Orange Hold

Beskrivelse

Tempo: 7:00-7-15

Orange Hold er et godt sted at løbe, hvis du ikke løber så stærkt, eller hvis du er begynder. Vi er et hold der vægter det sociale og det positive ved at løbe sammen. Vi holder sammen, hjælper hinanden, og ingen bliver efterladt på skovstierne.

 

Til hverdag løber vi typisk 6-8 km og lidt længere om lørdagen. Vi varierer ruterne og løber ind imellem også tempo og intervalløb. Som løber på Orange Hold er du i gode hænder. Vi glæder os til at se dig.

 

Træningstider

Mandag og onsdag 18:00 - ca. 19:00

Lørdag kl. 10:00 - ca. 11:30

Vi mødes foran Multihallen ved Indgang 2 ved Aarhus Atletik og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11, 8000 Aarhus C. Der er mulighed for omklædning i de udmærkede omklædningsfaciliteter i Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Her er også bad og sauna.

Vis på kort

Øvrige informationer

Orange Hold er organiseret som en del af løbegruppen "Eriks Hold", sammen med Grønt Hold, Gult Hold, Blåt Hold og Sort Hold.

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.