ORANGE HOLD

Vi er et hold der vægter det sociale og det positive ved at løbe sammen.

Hvor langt løber vi?

I hverdagen løber vi typisk 5-8 km, mens vi om lørdagen løber en smule længere, fra 6-12 km. Om lørdagen vil der ofte være opdelinger undervejs, på baggrund af, hvor langt man gerne vil.

Hvor hurtigt løber vi?

Tempo er ikke det vigtigste for os på orange hold - vi er derfor et godt hold hvis du ikke løber så stærkt, eller hvis du er begynder.  Vi holder sammen, hjælper hinanden, og ingen bliver efterladt på skovstierne. Ofte spænder tempoet mellem 7.00-7.30 min/km. Vi forsøger at varierer ruterne og løber ind imellem også tempo og intervalløb på vores ture - men med formålet om at have det sjovt.

Hvor løber vi?

Vi mødes ved Aarhus Atletik- og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11. Herfra løber vi oftest ud i Marselisborgskoven, Kirkeskoven, Mindeparken. Om vinteren, hvor de lyse timer er små, forsøger vi at holde os til gadelyset.

Hvornår løber vi?

I hverdagen løber vi mandag og onsdag kl. 18:00, mens vi om lørdagen stævner ud kl. 10.00.

 

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.