Fælles træningskalender

Tilmelding til træning

For at møde op og deltage i træning på et hold, hvorpå der er adgangsbegrænsning, er det et krav at du er tilmeldt træningen i Fælles træningskalender. Bemærk at trænerne kan fordele tilmeldte deltagere på holdene inden træning, såfremt fordeling af tilmeldte deltagere er meget skæv.
Det anbefales at du booker dig ind på det samme hold, hver gang du trænerMød ind kort før træning og bliv ikke hængende bagefter. HUSK at melde fra, hvis du bliver forhindret, så en anden har mulighed for at komme med i stedet.

Læs vores retningslinjer for træning, som vi alle har et fælles ansvar for at overholde, så alle kan føle sig trygge ved deltagelse i træning. NB: Læs allersidste nyt om ændrede retningslinjer på medlemsforsiden!

Disse Hold kan du finde i kalenderen

Holdene tilføjes denne liste efterhånden som de bliver oprettet i kalenderen.

Startup - Alle Hold træner om mandagen og onsdagen kl. 18.00 og lørdag kl. 19 fra området omkring plænen til højre foran Stadion. Tilmelding krævet ved forsamlingssforbud på maks. 10 personer. Mødested fremgår af kalender.
Hold EASY, træner mandag og onsdag kl. 17:45 fra den store P-Plads foran cykelbanen. Der kræves tilmelding (max 25 personer).
Hold FAIR TOO, træner mandag og onsdag kl. 17:45 fra AGF Fanshop ved Stadion. Der kræves tilmelding (max 25 personer).
Hold FAIR, træner mandag og onsdag kl. 17:45 med start foran Multihallen v/Marselisborg Hallen, Havreballe skovvej 11. Der kræves tilmelding (max 9 personer).
Hold FAST, træner mandag og onsdag kl. 17:45 fra Tivoli bagindgang på Havreballe Skovvej.Der kræves tilmelding (max 25 personer).
Orange Hold træner mandag og onsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 10.00 fra hjørnet af Havreballe Skovvej/Stadion Allé.Der kræves tilmelding ved forsamlingssforbud på maks. 10 personer.
Grønt Hold træner om mandagen og onsdagen kl. 18.00 og lørdag kl. 10.00 fra hallen. Der kræves ikke tilmelding.
Blåt Hold Mødes foran hallen og kræver ikke tilmelding
Gult Hold 1 og 2, træner mandag og onsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 10.00 fra plænen til venstre foran Stadion. Gult Hold 2 åbnes for tilmelding ad hoc.
Sort Hold træner mandag og onsdag kl. 18:00 og lørdagen kl. 10:00 fra Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Der kræves ikke tilmelding.
Walk træner mandag og onsdag kl. 18:00 og lørdag kl. 10.00 med start foran Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Der kræves ikke tilmelding

Trail Tirsdag Hold Teknik, Styrke og Trail, træner om tirsdagen kl. 18:00 fra P-plads ved Ørnereden.
Trail Tirsdag Hold Moderat (se beskrivelse), træner om tirsdagen kl. 18:00 fra Pavillon ved Ørnereden.
Trail Torsdag træner om torsdagen kl. 18:00 Ørnereden. Der kræves tilmelding

KICK træner mandag og onsdag kl. 18:00 med start foran Team DK bygningen. KICK styrer tilmelding via facebook.