Mere effekt og nedsat skadesrisiko

– gratis booking hos fysioterapeut for medlemmer

Forskningen viser at du kan blive en bedre løber og nedsætte belastningen på kroppen.
med analyse og optimering af løbeteknik og undersøgelse af behov for supplerende træning – det tilbud får du gratis som medlem af klubben.

Hos Lars Henrik kan fu få kigget din løbestil igennem og få fokuspunkter med hjem, som du kan arbejde videre med. 

Hvordan fungerer en konsultation?

Du booker 20 min hos Lars Henrik - dette er inkluderet i kontingentet for alle medlemmer - dette gøres via linket her.

Til sin konsultation skal man:

  • Møde op omklædt og i løbesko – også hvis du aktuelt er skadet
  • Besvare spørgeskemaet der automatisk åbner når du booker tid på hjemmesiden

Analysen foregår i Aarhus Atletik- og Løbeakademi (gå ind af bagerste dør og op på første sal til cardio-rummet) og indeholder kort samtale, analyse af løb og evt. andre undersøgelser og rådgivning for at optimere dit løb og minimere skadesrisikoen.

Ved akut skade

Opstår der en akut skade, som kræver undersøgelse er Lars Henrik og behjælpelig, kontakt ham da på enten tlf. eller mail (se nedenfor).

Om Lars Henrik Larsen

Lars Henrik er fysioterapeut og har i over 20 år været lektor ved fysioterapeutuddannelsen, har mange års erfaring fra klinisk arbejde, forskning og undervisning af fysioterapeuter og har i over 10 år arbejdet med løbestilsanslyse, undersøgelse og rådgivning af klubbens løbere.

Sideløbende er han næstformand for Dansk selskab for Fysioterapi og bestyrelsesmedlem og underviser for Dansk Selskab for Muskuloskeletal fysioterapi og har godt styr på både evidensen, metoderne og erfaring med hvordan du bliver en bedre løber, hvordan du træner og hvordan du nedsætter belastningen og håndterer de symptomer mange løbere bliver udfordret af i perioder.

Kontakt info
mobil: +45 31 59 87 77

mail: larshenrikfysio@gmail.com