Første Frivillig-arrangement fyret af!

15. august 2016 09:51 , af Thomas Nolan Hansen

Tak til alle jer 1900-superhjælpere, der deltog i Frivillig-arrangementet med Martin Kreutzer i lørdags! Formålet med arrangementet var at lave en spændende dag for jer der yder en ekstraordinær indsats som frivillige ifm. med vores events og vi håber vi fik kræset lidt for jer!
Dagen bød på en sjov og anderledes teknik- og bevægelsestræning, skiskydning og et hårdt pointløb.
Derefter en god frokost med laks, steg, svinekæber, salater & trifli inden Martin gik på med 1½ t foredrag om kost i et præstations- og vægttabs-perspektiv. Martin serverede i vanlig underholdende og overbevisende stil en masse spændende vinkler på emnerne, og der er næppe nogen der gik fra klubhuset uden inspiration til hvordan de med både større og mindre kostændringer kan blive endnu mere skarpe fysisk og mentalt i hverdagen og til løb.
Vi melder hurtigst mulig en endelig dato for næste Frivillighedsarrangement ud (det bliver i januar), og har DU lyst til at være med, skal du sikre dig tre frivillig-point forinden - mange er allerede godt på vej, og kunne du af den ene eller anden grund ikke deltage i lørdags beholder du selvfølgelig dine allerede optjente point..