Massage til Nytårscuppen

2. november 2016 09:25 , af Susanne Rohde Christensen

10-15 min gratis prøvebehandling til Nytårscuppen.

Massage fra ManuVision lærer dig at løbe med din krop og ikke imod den.

Mange kan døje med småskavanker, der sommetider kan være til stor gene som løber, for eksempel ondt i knæet, hofter eller rygsmerter. Under nytårscuppen vil du få en gratis mulighed for at få fokus på en eventuel skade eller øge din gennemstrømning i muskler og led, så du opnår en bedre restitution, og dermed mærker du er med og ikke imod din krop. 

 

Andreas W. Nielsen er blandt én af dem, som vil tage godt i mod dig på søndag. Andreas her fortæller her om hvordan han arbejder ud fra ManuVision princippet om, at kroppens og psykens balance i samspil er altgørende for en krop uden smerter. Behandlingen er effektiv til at afhjælpe gamle og nye skader i kroppen og frigør dybereliggende spændinger.

Andreas kan hjælpe dig med at opdage din kropslige intelligens, så du mærker dit potentiale som menneske og løber. Ved at øge din kropsbevidsthed bliver du bedre til at mærke kroppens signaler før en eventuel skade opstår. For at undgå skader er det vigtigt at vide, hvor din drivkraft i dit løb og i dit personlige liv kommer fra. Det handler om at få kroppen, tanken og følelserne til at arbejde i samme retning. Den stærkeste drivkraft vi har, er vores følelser, dem får du forløst gennem kroppen ved at lære at fastholde dem i et bestemt fokus gennem tanken. Det er opskriften på den ultimative oplevelse af dig selv og dit løb.

I behandlingen anvender Andreas blandt andet teknikker fra zoneterapi, akupressur, massageteknikker og frigørelse af leddene i samspil med åndedrættet, som er essentiel for at afspænde hele din krop. Ved at optimere din løbeåndedræt vil du mærke en større udholdenhed, da dit åndedræt bliver dybere og mere frit. Samtalen undervejs sætter fokus på sammenhængene mellem krop og psyke.

Andreas W. Nielsen er startet i januar 2015 som elev på den 2 årig ManuVision uddannelse i Århus, som kropsterapeut og træner. Andreas har egen klink i Århus, men behandler også i Ikast og i Odense. Andreas' store interesse for den holistiske tilgang til kroppen og psyken fik han i forbindelse med sin sport. Andreas er mange dobbelt dansk og tidligere nordisk mester i kapgang. Med flere danske rekorder bag sig og med deltagelse i Europa og World Cups. Med mange års erfaring fra eliteidrætten, drager han stor fordel af, når han behandler motionister og elite idrætsudøvere. Andreas har erfaring fra Aarhus 1900 AM, samt AGF og nu FCM Superliga truppen.

Læs mere om mig og behandlingen på: Facebook: Energetisk Krops-Korrektion. Hjemmeside: www.andreaswnielsen.dk

 

Så henvend jer endelig på søndag til Andreas. Han glæder sig til at tage godt i mod jer.