Mikkel Larsen bliver projektleder for EMACS 2017

6. oktober 2015 14:22 , af Anders G. Christensen

Mikkel LarsenI sommeren 2017 vil hele Aarhus komme til at syde af senioratletikudøvere og deres familier fra hele Europa. De godt 4.000 deltagere vil konkurrere i alle atletikkens discipliner gennem 9 dage på Ceres Park og Viby stadion. Til at stå i spidsen for EMACS 2017 har, Aarhus 1900 Atletik/Motion som arrangør, ansat Mikkel Larsen som ansvarlig Projektleder. 

Mikkel Larsen’s opgave bliver at planlægge og sikre, at EMACS2017 stævnet bliver afviklet på et meget højt professionelt og teknisk niveau. Han er ligeledes hovedansvarlig for alle øvrige elementer, som indgår i stævne, så som indkvartering, transport, sponsorer, presse/kommunikation, m.v. 

”Det er en meget kompetent og indsigtsfuld mand, det er lykkedes os at få ansat på posten, som projektleder for EMACS 2017” udtaler formand for Aarhus 1900 Atletik/Motion Henning Andersne og fortsætter: ”Ud over et godt kendskab til Aarhus 1900 Atletik/Motion og Dansk Atletik Forbund, har Mikkel ved flere lejligheder demonstreret, at han magter lederskabet af store events. Senest har han stået i spidsen for afviklingen af Nordic Challenge og De Danske Mesterskaber i Atletik på Ceres Park. Desuden har han en solid ballast med fra sit nuværende lederjob på Aarhus Universitet” slutter Henning Andersen 

EMACS 2017 bliver med sportslige briller en stor del at Kulturby 2017. Derfor vil Aarhus 1900 Atletik/Motion også søge dels at ”Rethinke” atletikken og flytte nogle af konkurrencerne ud i byrummet sammen med sideevents og dels søge partnerskaber med nogle af de andre aktører i Kulturby 2017. 

Mikkel Larsen glæder sig til opgaven og det at skulle stå i spidsen for EMACS 2017. 

”Det at få lov til at stå i spidsen for så stort et atletikstævne, når man som mig brænder for atletik, er et fantastisk privilegie. Det er en mulighed, man måske kun får engang, og når det så samtidig er i Kulturby 2017 året gør det, at der virkelig kan tænkes atletik på nye måder” siger Mikkel Larsen   

”Da det så samtidig passer rigtigt godt ind i min arbejdskarrierer og mit familieliv, at få muligheden som projektleder for EMACS2017, er det kun ekstra plusser” siger en glad Mikkel Larsen.   

Mikkel Larsen får kontor sammen med Aarhus 1900 Atletik/Motions øvrige medarbejder på Observatoriestien. Ved siden af at være projektleder for EMACS 2017 fortsætter Mikkel Larsen som træner for Sara Slott Petersen.