Vil du være med til at gå forrest?

31. marts 2018 17:27 , af Jesper Nothlev

Kom og hjælp mig med at få et nyt tiltag i Aarhus 1900 godt i gang.
Hvad enten du er medlem af klubben, tidligere medlem, eller kommende medlem, så vil jeg rigtig gerne høre om din eventuelle interesse.

Vi har i Motionsudvalget besluttet at starte walk op som et nyt tilbud i Aarhus 1900 A/M. Det bliver et tilbud, hvor du kan lære at gå hurtigt, og hvor gang kan være både et supplement og et alternativ til at løbe. Der er rigtig mange gode grunde til at interessere sig for gang:

·         At lære og dyrke gang kan være en måde at starte op som løber.

·         Gang kan være for dig der er skadet ved løb, men du er i stand til at gå

·         Gang kan være det du foretrækker, bl.a. fordi det belaster kroppen mindre.

·         Ved gang er fedtforbrændingen høj, bl.a. fordi du er i stand til at træne længere tid.

·         Gang tilbyder de samme fordele som løb, hvad angår træningsvariation, naturoplevelser og social samvær.

Vi starter ud i slutningen af maj måned med et spændende foredrag af Claus Heckmann om løb og gang (for alle), efterfulgt af en workshop for den eksklusive flok, som vil være med til at gå forrest. Claus Heckmann bliver assisteret af vores egen Andreas W. Nielsen, som ved en masse om gang.

Du er interesseret, hvad er dit næste skridt?

Du skriver ganske enkelt en e-mail til mig om din interesse. Jeg vil gerne vide hvem du er, og lidt om i hvilket omfang du vil være med: Vil du være med til at starte tilbuddet op, og evt. være tovholder/instruktør på et kommende walkhold, eller er din interesse primært fokuseret på deltagelse på et kommende walkhold? 

Skriv til mig hurtigst mulig, så skal vi nok få gang i den! J Faktisk går jeg med planer om en snigpremiere ift. en praktisk workshop inden maj, så vi kan komme ud og gå foråret i møde og prøve walk af i praksis. Min mailadresse er jno@juno.dk.  

Jeg har oprettet en facebookgruppe ”Aarhus 1900 Walk” som du finder her: Link til gruppen  Gå ind og tilføj dig gruppen, så kan du følge med i dette spændende initiativ.

Med venlig hilsen

Jesper Nothlev,
formand for Motionsudvalget