Vil du være vært i Aarhus 1900 Walk?

3. februar 2019 17:52 , af Jesper Nothlev

Vores skønne walk fællesskab har vokseværk, og vi søger derfor nye walk værter, der har lyst til at hjælpe det eksisterende team bestående af 6 værter, med at arrangere træningen for vores walkhold.

Som walk vært er din vigtigste opgave at tage godt imod de glade medlemmer, som møder op til træningsturene, og medvirke til at planlægge og afvikle turene i højt humør. Du vil også få stor indflydelse på hvordan vi fremadrettet udvikler walk-tilbuddet, så vi fortsat kan vokse, samtidig med at vi tilbyder så optimal træning som mulig, for medlemmerne, hvis niveau (hastighed og distance) spænder bredt.

Du behøves ikke have erfaring med gangtræning, det havde vi andre 6 værter heller ikke, da vi startede dette tilbud op for ca. 10 måneder siden. Det er en fordel at du har lyst til at gå, og kan motivere andre til at finde glæde ved træningen og fællesskabet.

Vi går hver mandag og onsdag fra området foran Stadion kl. 18:00 i ca. en time, og om lørdagen kl. 10.00 i 1½ - 3 timer. Du behøver ikke binde dig til en fast dag, men vi har en forventning om at man kan hjælpe til ved 3-4 træninger om måneden eller flere i gennemsnit.

Ud over god motion, naturoplevelser og et fedt fællesskab, med masser af dejlig walk’ere, så er der et beskedent vederlag på 750 kr. halvårligt, skiftevis kontant og som gavekort til Løberen. Som walk vært er du selvfølgelig medlem af Aarhus 1900 Walk, hvilket koster 250 kr. i kvartalet. Med dette kontingent bliver du en del af et stort fællesskab i Aarhus 1900 A/M, hvor vi har en række medlemsfordele, og snart også nogle lækre og nybyggede faciliteter i Marselisborghallen, som står færdig til efteråret.

Send en mail til Jesper Nothlev om din interesse på jno@juno.dk. Du kan også ringe og få en snak på mobil 4089 6609. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Se mere på https://www.1900am.dk/walk