Weekend i rekordernes tegn

6. juli 2015 12:14 , af Anders G. Christensen

Sara"Tougher Than The Rest" Det kunne godt være overskriften på de præstationer, som Sara Slott Petersen og Andreas Martinsen leverede her i weekenden den 4. og 5. juli

Lørdag aften på Stade de France vil stå stærkt i bevistheden for Sara Slott Petersen og rigtig mange i Aarhus 1900 Atletik/Motion. Sara Slott, der var kommet med til Diamond League stævnet på et Wildcard, løb et helt igennem perfekt løb og passerede målstregen i tiden 53,99 sek. og forbrede ikke bare den dansk rekord, men også den nordiske rekord fra 1986.  

Det gør, at Sara Slott p.t. ligger som nummer tre i verden. Det betyder, at forventningerne til Sara Slott Petsersen er steget markant, når det går løs ved VM i Beijing i slutningen af august.

Her er et par udvalgte artikler om Sara Slott´s bedrift: Stiften og DAF 

Adreas

Da Andreas Martinsen stillede til start søndag formiddag den 5. juli ved Välrdsungdomsspelen i Göteborg gik alt op i en højre endhed og præcis 13,55 sek. efter start passerede Ardreas Martinsen målstregen

i ny dansk rekord i en forbedring på 0,11 sek. af den rekord, han satte i Finland for nylig.

Med rekorden er Andreas Martinsen nu kun 0,08 sek. fra både VM- og OL-kravet, og er p.t. på en delt 13. plads på årets europæiske rangliste.

Her er et par udvalgte artikler om Andreas Martinsens bedrift: Stiften og DAF

Begge løber trænes af Mikkel Larsen, Aarhus 1900 Atletik/Motion.