Sekretariatet

Her på siden finder du medarbejderne i Aarhus 1900 Atletik og Løb samt de samarbejdspartnere, der har deres faste gang på kontoret i Aarhus Atletik- og Løbeakademi.

Nederst på siden finder du vores åbningstider og kontaktinformationer for generelle henvendelser og spørgsmål angående foreningen.

Åbningstider på kontoret

Kontoret er åbent for fysisk henvendelse tirsdag og torsdag fra kl. 9.00-12.00.

Telefontid

Du kan kontakte sekretariatet på tlf.: 86110135

Telefonen er åben tirsdag og torsdag fra kl. 9.00-12.00.

Kontakt os på mail 

Du kan kontakte klubben på mail: info@1900al.dk.

HVEM LAVER HVAD?

Lars Nielsen * Sports- og akademichef

De fleste i klubben kender formentlig Lars Nielsen. Lars har igennem mange år været en fast del af Aarhus 1900 Atletik og Løb og er til daglig ansat som akademichef og som cheftræner i atletikafdelingen. Det er dermed Lars, der har det overordnede ansvar for udvikling og drift af Aarhus Atletik- og Løbeakademi og større samarbejder med eksterne partnere såsom Aarhus kommune, Kongelunden, Team Danmark, Dansk Atletik m.fl. Lars er ansat 15 timer om ugen af Aarhus 1900 Atletik og Løb og er derudover ansat som landstræner i spring i Dansk Atletik og som træner i Parasport Danmark.

Oskar Mygind * Eventmedarbejder

Oscar er kanidatuddannet i idræt fra Aarhus Universitet og har været i klubben siden Royal Run 2022, hvor Oskar startede som praktikant. I 2024 er han ansat som en del af eventteamet og er dermed inde over alle de kommende løbeevents: 1900 Halvmaraton, Nytårsløbene og meget mere! Til Royal Run i 2024 var Oskar således også ansvarlig for hele venuet i Mindeparken! Oskar er ansat på fuld tid.

Emilie Borchstedt Pedersen * Frivilligkoordinator

Emilie har samme forhistorie som Oskar - hun startede i praktik i forbindelse med Marselisløbet tilbage i 2020 - og vi har stort set ikke sluppet hende siden! Emilie er tilknyttet i en deltidsdstilling og indgår i eventtemaet, hvor hendes primære opgave som frivilligkoordinator går ud på at styre opgaverne, skaffe de frvillige og gøre frivilligoplevelsen så god, let og tilgængelig som muligt - noget mange oplevede i forbindelse med Royal Run 2024. Ved siden af arbejdet i 1900 er Emilie ansat ved Billetten. 

Mathias Kosack * Kommunikationsmedarbejder

Mathias har været ansat i klubben siden 2019. Først i en stilling omhandlende talentarbejde i Dansk Atletik og siden som løbe-, projekt- og nu kommunikationsmedarbejder. Det er altså Mathias, der står for kommunikation via hjemmeside, sociale medier og infoskærm, og han er bl.a. også ansvarlig for planlægning og afvikling af DM 10 km. Mathias er ansat 20 timer om ugen.

Aino Slej * Medlems- og servicekoordinator

Aino har en lang historie i Aarhus 1900 Atletik og Løb: først som eliteløber, siden som medlem og kasserer i atletikudvalget og nu også som ansat. Til daglig står Aino for medlemsadministration, håndtering af den digitale postkasse, styring af lokalebooking samt administration af nøglebrikker. Aino har fast kontortid hver tirsdag og torsdag klokken 9-12, hvor hun passer telefonen og besvarer mails og er således ansat 6 timer om ugen. Derudover har Aino sin egen translatørvirksomhed.

 

 

Henning Gregers Jensen * Kasserer

Henning er godt nok ikke ansat i klubben, men har alligevel en helt afgørende rolle i klubben. Han passer nemlig klubbens finanser og holder styr på regnskab og alt, hvad dertil hører. Man kan godt støde på Henning på kontoret, hvor han kigger forbi for at hente bilag og opklare pengespørgsmål.

Ditte Sofie Søndergaard * Klub- og eventkoordinator * PÅ BARSEL

Ditte har været fast del af kontoret siden 2018 og er faktisk den eneste fuldtidsansatte i Aarhus 1900 Atletik og Løb. Ditte koordinerer og planlægger vores forskellige løbeevents, herunder Royal Run, Nytårsløbene og 1900 halvmaraton, og står for det daglige samarbejde med BRO-projektet og mange forskellige interne foreningstiltag, der kan komme alle medlemmer til gode, såsom udvikling af udearealerne og frivilligfester. Ditte er selv aktiv løber, og hvis I er tidligt ude, kan hun ofte findes langs vandet, mens solen står op! Mens Ditte er på barsel, er Oskar den fuldtidsansatte i hendes sted.

HVEM SIDDER ELLERS PÅ KONTORET?

Ud over de ansatte i Aarhus 1900 Atletik og Løb er der også eksterne samarbejdspartnere, der lejer sig ind. I øjeblikket er der således aftale om, at Dansk Atletik og DIF tilsammen har fire pladser på kontoret.

Mikkel Larsen * Elitechef, Dansk Atletik

Mikkel har gennem mange år haft sin gang i Aarhus 1900 Atletik og Løb som træner og stævnechef, men er nu ansat som elitechef i Dansk Atletik.

Tony Lester * Landstræner sprint/hæk, Dansk Atletik

Tony Lester blev kort før årsskiftet 22/23 ansat som ny landstræner for sprint/hæk/stafet. Tony er fra England og har en lang og flot karriere i det britiske atletikmiljø bag sig. Tony har base i Aarhus og sidder således til daglig i Aarhus Atletik- og Løbeakademi, hvor han er den primære træner for de landsholdsaktive sprintere i Elitekraftcenter Vest.

Rasmus B. Kjær * Stafetkoordinator, Dansk Atletik

Rasmus er ansat i Dansk Atletik som koordinator for stafetholdene. Det vil sige, at Rasmus står for meget af det praktiske arbejde i forbindelse med mesterskaber, træningslejre osv. for de landsholdsaktive samt for biomekaniske og tekniske analyser fra stævner. Desuden er han sprinttræner for vores senior- og junioraktive.

Julie Ø. Sørensen * Talent- og landsholdskoordinator, Dansk Atletik

Julie er ansat i Dansk Atletik som koordinator for talent- og landsholdsarbejdet. Det vil sige, at Julie står for meget af det praktiske arbejde i forbindelse med talentsamlinger og -aktiviteter, ungdoms- og seniormesterskaber osv. for de landsholdsaktive på tværs af hovedgrupperne og i dialog med de relevante landstrænere og Mikkkel Larsen som elitechef. Ved siden af sit job i Dansk Atletik er Julie ungdomscheftræner i Aarhus 1900. 

Francesca Emilia Alesci * Projektmedarbejder og frivilligkoordinator, Skole OL (DIF)  // for tiden på barsel

Franscesca er ansat af DIF som projektmedarbejder og frivilligkoordinator i tilknytning til Skole OL.