Sekretariatet

Her på siden finder du medarbejderne i Aarhus 1900 Atletik og Løb samt de samarbejdspartnere, der har deres faste gang på kontoret i Aarhus Atletik- og Løbeakademi.

Nederst på siden finder du vores åbningstider og kontaktinformationer for generelle henvendelser og spørgsmål angående foreningen.

Åbningstider på kontoret

Kontoret er åbent for fysisk henvendelse tirsdag og torsdag fra kl. 9.00-12.00.

Telefontid

Du kan kontakte sekretariatet på tlf.: 86110135

Telefonen er åben tirsdag og torsdag fra kl. 9.00-12.00.

Kontakt os på mail 

Du kan kontakte klubben på mail: info@1900al.dk.

HVEM LAVER HVAD?

Lars Nielsen * Sports- og akademichef

De fleste i klubben kender formentlig Lars Nielsen. Lars har igennem mange år været en fast del af Aarhus 1900 Atletik og Løb og er til daglig ansat som akademichef og som cheftræner i atletikafdelingen. Det er dermed Lars, der har det overordnede ansvar for udvikling og drift af Aarhus Atletik- og Løbeakademi og større samarbejder med eksterne partnere såsom Aarhus kommune, Kongelunden, Team Danmark, Dansk Atletik m.fl. Lars er ansat 15 timer om ugen af Aarhus 1900 Atletik og Løb og er derudover ansat som landstræner i spring i Dansk Atletik og som træner i Parasport Danmark.

Ditte Sofie Søndergaard * Klub- og eventkoordinator

Ditte har været fast del af kontoret siden 2018(???) og er faktisk den eneste fuldtidsansatte i Aarhus 1900 Atletik og Løb. Ditte koordinerer og planlægger vores forskellige løbeevents, herunder Royal Run, Nytårsløbene og 1900 halvmaraton, og står for det daglige samarbejde med Café Kongelunden, BRO-projektet og forskellige foreningstiltag, der kan komme alle medlemmer til gode, såsom udvikling af udearealerne og frivilligfester. Ditte er selv aktiv løber, og hvis I er tidligt ude, kan hun ofte findes langs vandet, mens solen står op!

Sebastian Skejø * Klub- og udviklingsmedarbejder

Sebastian har været en fast del af kontoret siden oktober 2022. Sebastian er leder af den daglige drift af Aarhus Atletik- og Løbeakademi, stævnechef for Aarhus Sprint'n'Jump og tovholder på klubudviklingsopgaver i atletikregi. Derudover har Sebastian været med til at starte Søndagsfræs op, er træner i atletikafdelingen og atletikudvalgsmedlem. Sebastian er ansat 28 timer om ugen. Ved siden af arbejdet i Aarhus 1900 er Sebastian ansat i en projektstilling som forsker på Forskningsenheden for Almen Praksis.

Mathias Kosack * Løbe-, projekt- og kommunikationsmedarbejder

Mathias har været ansat i klubben siden 2019. Først i en stilling omhandlende talentarbejde i Dansk Atletik og siden som løbe-, projekt- og kommunikationsmedarbejder. Det er altså Mathias, der hjælper med at facilitere udviklingen af løbetilbuddene med fokus på den yngre målgruppe, er ansvarlig for planlægning og afvikling af DM 10 km og står for kommunikation via hjemmeside, sociale medier og infoskærm. Mathias er ansat 20 timer om ugen.

Aino Slej * Medlems- og servicekoordinator

Aino har en lang historie i Aarhus 1900 Atletik og Løb: først som eliteløber, siden som kasserer i atletikudvalget og nu også som ansat. Til daglig står Aino for medlemsadministration, håndtering af den digitale postkasse, styring af lokalebooking samt administration af nøglebrikker. Aino har fast kontortid hver tirsdag og torsdag klokken 9-12, hvor hun passer telefonen og besvarer mails og er således ansat 6 timer om ugen. Derudover har Aino sin egen translatørvirksomhed.

 

 

Ove Hartvigsen * Kasserer

Ove er godt nok ikke ansat i klubben, men har alligevel en helt afgørende rolle i klubben. Han passer nemlig klubbens finanser og holder styr på regnskab og alt, hvad dertil hører. Derfor er Ove også fast på kontoret en gang om ugen og er således også en, man ofte kan støde på.

Leif Blichfeld-Grosen * Bogholder

Leif er Oves højre hånd i driften af økonomien. Leif står således for al digital bogføring, så der er styr på bilagene i klubbens økonomi. Leif er også selv medlem af klubben og en del af det daglige miljø. Leif sidder på kontoret efter behov og aftale med Ove.

Oscar Mygind * Projektmedarbejder, BRO

Oscar er idrætstuderende og var i praktik i 1900 i forbindelse med Royal Run 2022. Herefter er Oscar fortsat tilknyttet foreningen, hvor han er projektansat til at varetage Projekt BRO. Det vil sige, at man ofte kan finde Oscar i hallen, hvor han gennemfører og introducerer aktiviteter for elever, der til daglig går i skole hos Springbræt, som er samarbejdspartner på projektet.

HVEM SIDDER ELLERS PÅ KONTORET?

Ud over de ansatte i Aarhus 1900 Atletik og Løb er der også eksterne samarbejdspartnere, der lejer sig ind. I øjeblikket er der således aftale om, at Dansk Atletik og DIF tilsammen har fire pladser på kontoret.

Mikkel Larsen * Elitechef, Dansk Atletik

Mikkel har gennem mange år haft sin gang i Aarhus 1900 Atletik og Løb som træner og stævnechef, men er nu ansat som elitechef i Dansk Atletik.

Tony Lester * Landstræner sprint/hæk, Dansk Atletik

Tony Lester blev kort før årsskiftet ansat som ny landstræner for sprint/hæk/stafet. Tony er fra England og har en lang og flot karriere i det britiske atletikmiljø bag sig. Tony har base i Aarhus og sidder således til daglig i Aarhus Atletik- og Løbeakademi, hvor han er den primære træner for de landsholdsaktive sprintere i Elitekraftcenter Vest.

Rasmus B. Kjær * Stafetkoordinator, Dansk Atletik

Rasmus er ansat i Dansk Atletik som koordinator for stafetholdene. Det vil sige, at Rasmus står for meget af det praktiske arbejde i forbindelse med mesterskaber, træningslejre osv. for de landsholdsaktive samt for biomekaniske og tekniske analyser fra stævner.

Francesca Emilia Alesci * Projektmedarbejder og frivilligkoordinator, Skole OL (DIF)

Franscesca er ansat af DIF som projektmedarbejder og frivilligkoordinator i tilknytning til Skole OL.