Velkommen til træning med Aarhus 1900 Atletik og Løb

Vi har træningsgrupper for alle aldersgrupper og aktive på alle niveauer. Hver uge har vi over 60 faste træningstilbud indenfor atletik, løb og gang, så der er garanteret også en træningsgruppe, der passer til dig.

Du er meget velkommen til at prøvetræne med en eller flere af grupperne, før du beslutter dig for at melde dig ind i Aarhus 1900 Atletik og Løb.

I ATLETIKAFDELINGEN har vi træning i samtlige af atletikkens discipliner for børn og unge, seniorer og veteraner, og vi har udøvere på alle planer lige fra begyndere over bredde til topelite.

Vi er stolte af vores træningsmiljø - både for børnene og de voksne. Du vil i alle træningsgrupper møde veluddannede trænere og aktive, der er klar til at indlemme dig i fællesskabet i træningsmiljøet.

I LØBEAFDELINGEN møder du en bred vifte af forskellige tilbud om løb og gang. Uanset om du er nybegynder eller rutineret løber, så har vi en gruppe og et fællesskab til dig. Til alle grupper er tilknyttet veluddannede trænere. Løbegrupperne dækker over en bred skare af aktive lige fra begynderen og hyggeløberen til den seriøse løber, der ønsker at træne målrettet for at forbedre sine egne løbsrekorder. Typiske træningsdistancer er fra 5 km til 20-30 km, så der rigtig god mulighed for at finde den gruppe, der passer lige netop dig.

Endvidere har vi en walk-gruppe til dig, der gerne vil dyrke en forholdsvis let tilgængelig, skånsom og effektiv motionsform. Ud over glæden ved at gå i fællesskab med andre, kan walk også være en måde at træne op på, hvis du gerne vil lære at løbe. Walk er desuden effektivt til at holde formen ved lige, hvis du er løber og døjer med en skade.

Find et træningshold der passer til dig

Har du spørgsmål

Vil du vide mere eller ønsker du bare en gratis prøvetræning, så kan du kontakte en af følgende kontaktpersoner:

Indmeldelse

Du kan indmelde dig i Aarhus 1900 Atletik og Løb via formularen her.