Blog'en

18 km med bakker og tyrkisk the

18 km med bakker og tyrkisk the
  •    

De lange lørdagsture i rask walk-tempo k...
Se alle nyheder

Flere muligheder for gangtræning

Vores søsterafdeling "Aarhus 1900 Gang og Motion" går stavgang. også uden stave! Det er helt frivilligt. De går ud sammen og deler op undervejs i 2 tempogrupper.

En gåtur kan ændre din dag - mange gåture kan ændre dit liv

Walk er et tilbud til dig, der gerne vil dyrke en forholdsvis let tilgængelig, skånsom og effektiv motionsform. Siden opstarten er vi vokset stille og rolig, så det er ikke usædvanligt at vi er omkring 25-30 walk'ere på en hverdagsaften.
Ud over glæden ved at gå i fællesskab med andre, kan walk også være en måde at træne på, hvis du gerne vil lære at løbe. Og walk kan være måden at at træne på, hvis man som løber er skadet. Walk er også velegnet som supplerende udholdenhedstræning eller restitution. 

Alle der kan gå 5 km på en time, kan være med. Går du knap så hurtig, så er vores GLAD hold en oplagt mulighed,. Se nærmere under "Gå dig glad". Mandag og onsdag har vi 2 walkhold, der går hhv. omkring 5 og 6 km/t. Om lørdagen finder vi inden afgang sammen i grupper, alt efter ønsker til distance, og følges ad indtil de korteste distancer drejer fra. Vi bruger ofte bakker til at få pulsen lidt op, ved at give tempoet frit. Har du lyst at lære gangteknik, som kan hjælpe dig med at gå mere effektivt og få mere fart på, er dette også muligt.

Træning under Corona krisen

Alle vores normale procedurer beskskrevet her på siden, er sat ud af kraft indtil videre pga. Curona. Vi starter træning op på små hold (maks. 8 pers + træner) fra mandag d. 4. maj. For at deltage i træningen skal man følge vores retningslinjer, det vil bl. a. sige at man SKAL tilmelde sig den enkelte træning for at møde op og deltage. Tilmelding sker i Fælles Træningskalender eller i træningskalenderen på Walk hjemmesiden.  Om mandagen træner 6-plus med 2 hold og om onsdagen træner 5-plus med 2 hold. Vi forventer også at der kommer et tilbud om lørdagen inden længe. Tilmeld dig gerne det samme hold fra gang til gang, hvis det er muligt. Er du ikke medlem, og vil gerne med, så kontakt os for en aftale. Så booker vi en plads til dig.
Vi tager vores retningslinjer meget seriøste, og forventer at alle der deltager i træningen gør deres yderste, for at vi kan holde afstand - sammen.

Hvor og hvornår? - Ikke gældende under Corona

Vi træner mandag og onsdag kl. 18:00 og lørdag kl. 10:00. Til daglig går vi typisk 5-7 km. Om lørdagen er der mulighed for længere ture.

Vi mødes inden afgang under balkonen foran Aarhus Atletik- og Løbeakademi på Havreballe Skovvej. 

Du er meget velkommen til at komme forbi og prøve en tur sammen med os. Henvend dig til en af instruktørerne. Vi har gule veste på, og der står "1900 Walk" på ryggen. Det anbefales at starte første gang en mandag eller en onsdag.

Se også vores facebookgruppe her: https://www.facebook.com/groups/1900walk/ 

Gå dig glad - Tilbud i bero indtil videre

Glad-holdet er for dig der gerne vil i gang med at gå. Her er fokus på fællesskabet og glæden ved en gåtur sammen med andre. Tempo og distance er overkommelig og tilpasses dem der møder op. Holdet er godt egnet til dig, der ikke går så hurtigt. Glad-holdet går hver onsdag, og starter sammen med de øvrige walk-hold kl. 18.00 fra pladsen under balkonen foran Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Glad-holdet er frem til 1. april 2020 et gratis tilbud. Herefter skal du være medlem af klubben for at deltage. Fra 1. april 2020 udvides tilbuddet med glade gå-ture til både mandag og onsdag.

Kom ud og gå en tur med os, og oplev at du vendere gladere tilbage, efter en god gåtur i andres selskab. Spørg efter GLAD værterne Tina eller Gitte.

Tilmelding til 1900 Walk

Her tilmelder du dig 1900 Walk og bliver dermed medlem af Aarhus 1900 AL. Der er ingen tilmeldingsgebyr. Kontingentet er 250 kr/kvartalet. Ved indmeldelse er kontingentet periodiseret. Dvs. at du betaler for perioden frem til næste kontigentopkrævning. For eksisterende medlemmer af Aarhus AL er walktilbudet inkluderet i dit kontingent.

Hvad får du for dit kontingent? Først og fremmes bliver du medlem af et stort fællesskab, som gør at det både er nemmere og sjovere at komme ud og dyrke motion. Der er kompentente værter/instruktører der står klar til at tage imod dig 3 gange om ugen, nærmest året rundt. Så giver medlemskab selvfølgelig også adgang til vores faciliteter i Aarhus ATletik- og Løbeakademi, som f.eks. omklædning, bad og sauna, klub-café og træningslokaler til både styrke og kredsløb. Du kan også deltage i klubarrangementer som f.eks. tilskudsløb, Kør-ud-løb/gå-hjem, foredrag og fester.

Klik her for tilmelding til 1900 Walk