En gåtur kan ændre din dag - mange gåture kan ændre dit liv

Walk er et tilbud til dig, der gerne vil dyrke en forholdsvis let tilgængelig og effektiv motionsform.  
Alle, der kan gå 5 km på en time, kan være med. Mandag og onsdag har vi 2 walkhold, der går hhv. omkring 5 og 6 km/t.
Lørdag er vores lange dag - og her går vi typisk 8-12 km. Der vil ind i mellem være mulighed for længere ture om lørdagen. Der vil ofte være indlagt pulstræning på bakker og trapper på turene, ligesom vi også ind i mellem udfordrer vores balance.
Vi får sved på panden, vi vægter det sociale meget højt og hygger os både under og efter turene!

 

Hvor og hvornår?

Vi træner mandag og onsdag kl. 18.00 og lørdag kl. 10.00. Til daglig går vi typisk 5-7 km. Om lørdagen går vi længere ture.

Vi mødes inden afgang under balkonen foran Aarhus Atletik- og Løbeakademi på Havreballe Skovvej. OBS: Første lørdag i måneden er der mødested ved Ørnereden.

Du er meget velkommen til at komme forbi og prøve en tur sammen med os. Henvend dig til en af instruktørerne. Vi har gule veste på, og der står "1900 Walk" på ryggen. Det anbefales at starte første gang en mandag eller en onsdag.

Se også vores facebookgruppe her: https://www.facebook.com/groups/1900walk/ 

Tilmelding til 1900 Walk

Her tilmelder du dig 1900 Walk og bliver dermed medlem af Aarhus 1900 AL. Der er ingen tilmeldingsgebyr. Kontingentet hedder Walk og Bevægelse i det fri, og prisen er 375,- kr./kvartal. 

Meld dig ind i klubben her.

For eksisterende medlemmer af Aarhus AL er walktilbudet inkluderet i dit kontingent.
Tilmeld dig hold på medlemsforsiden.

Hvad får du for dit kontingent? Først og fremmest bliver du medlem af et stort fællesskab, som gør, at det både er nemmere og sjovere at komme ud og dyrke motion. Der er kompetente værter/instruktører, der står klar til at tage imod dig 2-3 gange om ugen, nærmest året rundt. Så giver medlemskab selvfølgelig også adgang til vores faciliteter i Aarhus Atletik- og Løbeakademi som f.eks. omklædning og Café Klubhuset. Du kan også deltage i klubarrangementer som f.eks. foredrag og fester.