Sort Hold

Beskrivelse

Velkommen til sort hold!
Vi er en god gruppe løbere, som nyder at løbe træningsture sammen. Nogle af os deltager i næsten alle træninger, mens andre blot er med en gang imellem. Begge dele er fint – vi har plads til alle og vil også gerne invitere nye løbere med på holdet!
Når det er lyst om sommeren, løber vi fortrinsvis i skoven. Både på de gode stier og på de lidt mindre, og så løber vi heller ikke uden om bakkerne!  Når det er mørkt om vinteren, løber vi på oplyste stier, fortove og veje i den sydlige del af byen. Vores grundskema er følgende:
Mandage: Varianter af tempoløb – typisk hastighed omkring 5.15-5.40 min/km. 10-12 km.
Onsdage: Intervalløb i mange forskellige afskygninger. Tempoet på intervallerne er op til en selv! 10-11 km.
Lørdage: Længere løbetur, oftest i skoven, i et tempo omkring 6 min/km. 15-19 km. 
Vi starter altid med 2-3 kilometers opvarmning – og vi slutter med lidt afjogning.
Vi sørger for, at alle kommer med hjem, men der er typisk mulighed for, at nogle løber lidt hurtigere end andre undervejs. 
En del af løberne på holdet deltager fra tid til anden i forskellige konkurrenceløb - primært på længere distancer. 
Holdet har en facebookside, som du kan få adgang til ved træneren.

Træningstider

Mandag og onsdag 18:00 - ca. 19:00

Lørdag kl. 10:00 - ca. 11:30

Vi mødes foran Multihallen ved Indgang 2 ved Aarhus Atletik og Løbeakademi, Havreballe Skovvej 11, 8000 Aarhus C. Der er mulighed for omklædning i de udmærkede omklædningsfaciliteter i Aarhus Atletik- og Løbeakademi. Her er også bad og sauna.

Vis på kort

Øvrige informationer

Sort Hold er organiseret som en del af løbegruppen "Eriks Hold", sammen med Orange Hold, Grønt Hold, Gult Hold og Blåt Hold.

Er dette et tilbud der kunne passe godt til dig, så er du meget velkommen til at tage kontakt og aftale at deltage i træningen et par gange eller 3, inden du beslutter dig for at blive medlem af vores unikke træningsfællesskab. Du kan også bare møde op ved Aarhus Atletik og Løbeakademi lidt før træningsstart, så skal vi nok hjælpe dig på vej.