Hyldest af Sara på mandag den 22. august

20. august 2016 21:43 , af Anders G. Christensen

 Rådmand: Historisk OL præstation af Sara Slott Petersen

Det blev til en imponerende sølvmedalje, da den aarhusianske hækkeløber Sara Slott Petersen som den første danske kvindelige atletikudøver i nat løb med i en individuel OL-finale.  

”Det er en helt imponerende præstation. Jeg sad helt fremme på stolen, mens Sara løb og jublede med hende og resten af Danmark. På hele byens vegne vil jeg gerne takke Sara, der endnu engang har været en fremragende ambassadør for Aarhus. Hun gør mig og hele byen stolt”, siger rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad.

Sara Slott Petersens klub Aarhus 1900 A/M, Eliteidræt Aarhus og Aarhus Kommune hylder sammen Sara Slott Petersen for sølvmedaljen og en flot og imponerende sæson, der bl.a. også bød på en guldmedalje ved EM.

Hyldesten foregår mandag den 22. august på Hotel Royal kl. 12.30

Sara Slott Petersen bor og træner i Aarhus. Sara har været en del af Aarhus Kommunes talentudvikling, siden hun var ganske ung. I 10. klasse gik hun på Elitesports Akademi Aarhus (ESAA), der er et talentudviklingssamarbejde mellem Kultur og Borgerservice, Aarhus Kommune og Team Danmark. Sara fortsatte på ESAA, da hun gik i gymnasiet – og er aktuelt morgentræner for de nuværende ESAA-elever.

Aarhus Kommune har støttet Saras træningsmiljø gennem mange år via et værdifuldt samarbejde mellem Elite Idræt Aarhus og Aarhus 1900 A/M.