Tidligere eliteløber vender tilbage

27. august 2015 18:12 , af Anders G. Christensen

1900Marselisolav                                                 

Aarhus 1900 Atletik/Motion og det traditionsrige Marselisløb har netop indgået en flerårig partnerskabsaftale med Byggeselskab Olav de Linde. Samarbejdsaftalen bygger på en række elementer, som undervejs kan udvikles og udvides i den fælles proces, som et partnerskab lægger op til. Sammen vil vi fremme og sætte fokus på den glæde, sundhed og velvære, der ofte kommer i kølvandet på, at holde sig i god form livet igennem.   

Aarhus 1900 Atletik/Motion og Marselisløbet har sammen et stort og aktivt motionsmiljø og en særdeles markant Atletikafdeling med bla Sara Slot Petersen, som netop har opnået en flot 4. plads i 400 meter hækkeløb ved VM. Byggeselskab Olav de Linde deler samme kerneværdier som os, og bidrager udover sponsoraftalen, med nogle rigtig stærke kontakter i erhvervslivet og markedsføringsmuligheder, som vi ikke råder over. 

’Jeg er specielt glad for, at det er Olav de Linde personligt som har sat sit præg på aftalen. Olav har et glødende atletik hjerte fra sin ungdom, hvor han var eliteløber i Aarhus 1900 Atletik/Motion. Det er ligeledes afgørende og glædeligt, at Olav sammen med Marselisløbet ser muligheder for, at udvikle løbet til en markant motionsbegivenhed i festugen’ udtaler Henning Andersen formand for Marselisløbet og Aarhus Atletik/Motion. 

Om baggrunden for aftalen siger Olav de Linde,

”Da Henning henvendte sig til mig for at foreslå et fremtidigt samarbejde, var jeg positiv og besluttede mig egentligt ret hurtigt for at sige ja. Jeg har haft rigtigt mange gode oplevelser både som aktiv løber og medlem af Aarhus 1900 - helt indtil jeg som 35 årig stoppede med konkurrencer. Så jeg ser lidt samarbejdsaftalen dels som en slags tak for sidst, og dels tror jeg at begge parter på mange områder kan få et stort udbytte af aftalen”.  

Allerede inden partnerskabsaftalen kom på tale, har gruppen bag Marselisløbet igangsat en række nye tiltag til årets løb og specielt i afviklingen af løbet. Ændringer som peger frem mod et markant anderledes fremtidigt Marselisløb i 2016 og hvor aftalen med Byggeselskab Olav de Linde for alvor slår igennem. Af nye tiltag i år kan nævnes 24 km løb, en storskærm, levende musik fra scene og forskellige aktiviteter på pladsen for deltagere og publikum.