Kontakt Aarhus 1900 AL

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte klubben, hvis du skulle sidde med nogle spørgsmål. Nedenfor ser du en kort beskrivelse af klubbens tre udvalg, der løfter hver sine opgaver i klubben. Der er muligt at kontakte et af disse, såfremt det er relevant. Har du brug for at komme i kontakt med sekretariatet tryk her.

Sekretariatet

Sekretariatet står for den daglige drift af Aarhus 1900 Atletik og Løb - det vil sige at hevendelser om medlemshåndtering, events, klubudvikling og meget mere rettes til skeretariatet. Har du spørsgmål til medlemsskab og tilbud er du også velkommen til at kontakte os.

Du kan finde kontaktinfo og medarbejdere via linket her.

Bestyrelsen

Bestyrelsen har ansvaret for den overordnede drift og strategilægning i Aarhus 1900 Atletik og Løb. Det vil sige, at henvendelser om den overordnede klubstruktur kan sendes her til.

Se Bestyrelsen

KONTAKT BESTYRELSEN

Løbeudvalget

LU har fingeren på pulsen, når det kommer til løbe- og træningshold, klubbens tilbud om tilskudsløb og klubbens mange sociale aktiviteter for løbeafdelingens medlemmer.

Se Løbeudvalget

Atletikudvalget

AU har det direkte ansvar for al atletikrelateret aktivitet i foreningen - elite, senior og ungdomstræning samt masters. Herunder trænerrekruttering, støttekoncept, paraatletik og meget mere.

Se Atletikudvalget