Medlemskontingent pr. 1. januar 2023

 

I tabellen nedenfor kan du se de forskellige typer medlemskab, du kan have i Aarhus 1900 Atletik og Løb, og alt det, du får for dit kontingent.
 
Medlemsgruppe Pris* Hvad du får:
Basis (18+) 165,- kr./måned
Walk og bevægelse i det fri
(18+)
125,- kr./måned
Senior Atletik (18+) 225,- kr./måned

Børne- & ungdomsatletik

(6-17 år)**

6-9 år: 115,- kr./måned

10-11 år: 125,- kr./måned

12-13 år: 145,- kr./måned

14-15 år: 165,- kr./måned

16-17 år: 185,- kr./måned

Passivt medlem

420,- kr./år

  • Passivt medlemskab giver dig muligheden for at støtte foreningen og de aktiviteter, der udspringer herfra.

*Betaling for alle aktive medlemskaber opkræves kvartalsvis

**Ens årgang afgør den aldersgruppe, hvori man konkurrerer og træner, dvs. den alder, man opnår i indeværende år (senest 31.12), og dermed kontingentgruppen.

Gå til tilmelding HER.

Udmeldelse af klubben sker via ens personlige menu på hjemmesiden. Du forbliver medlem resten af det kvartal, som du har betalt for. 

Medlemsfordele

Adgang til Aarhus Atletik- og Løbeakademi

I de nybyggede faciliteter på Havreballe Skovvej finder man både omklædning, sauna, klublokale, multisal, styrke- og cardiotræningsfaciliteter. Som medlem har du mulighed for at nyde et varmt bad og en tur i sauna efter træningen eller vende verdensituationen i klublokalet. Som basis- eller atletikmedlem har du adgang til styrke- og cardiofaciliteterne. Du kan læse mere om Akademiet her - mens du finder info om styrke- og cardiofaciliteterne her.

Tilskudsløb

Klubben har en række tilskudsløb fordelt hen over året. Her giver klubben et tilskud til startgebyret og ofte betyder det, at det er gratis at deltage. Disse løb er ofte velbesøgt af klubbens løbere, og der er altid god stemning og godt fællesskab, når man stiller op i klubfarverne side om side.

Klubaktiviteter

Klubben arrangerer en række sociale og idrætslige aktiviteter for medlemmerne. Her kan nævnes kør-ud-løb-hjem, julefest, fællesspisning i Café Klubhuset og meget mere.

For ungdomsafdelingen bestræber vi os også på at skabe et socialt tilbud ud over "bare det at træne" - der har f.eks. været afholdt spilaftner, og man kan tage med på sommerturen, der finder sted hvert år. Normalt går turen til sydligere himmelstrøg, og ofte har deltagerne været inde og se et Diamond League-stævne, som er et af de største atletikevents i verden. 

Klubtøj

Som en del af det at være i foreningen har man naturligvis mulighed for at erhverve sig klubtøj i klubbens farver og logo. Klubtøjet er både til træning og konkurrence - om det er motionsløb, et ungdomsmesterskab eller DM senior. Overdel i klubfarver er obligatorisk, når klubben betaler startnummeret. 

Medlemsrabat hos Løberen

Vi har et rigtig godt samarbejde med Løberen, der også er leverandør af vores klubtøj. Det betyder, at man som medlem får rabat, når man finder sine nye løbesko hos Løberen - en udgift, der hurtigt kan blive stor, når du først er kommet i gang med at løbe hos os!

Sundhedsstab

Vi har også hos Aarhus 1900 AL tilknyttet en sundhedsstab. Denne består dels af fysioterapeut Lars Henrik Larsen, som akkompagneres af massørerne Frank Kass og Ivan Ingemann, dels af mentaltræner Martine Frandsen og kostvejlederne Stine og Cecilie. Der vil være særlige tilbud til medlemmer og mulighed for at få behandling for skader og hjælp til skadesforebyggende indsatser - herunder løbestilsanalyse ved Lars Henrik. Når du som medlem er logget ind, kan du læse meget mere på Intra om sundhedsstabens tilbud og opbygning her